GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Enzimlerin İsmi ve Aktiviteleri | Fitaz Enzimi 0,27 FTU/g |
Organik Madde | 10 |
pH | 3,5-5,5 |
KULLANIM ALANI | BİTKİLER | KULLANIM DOZU (YAPRAKTAN) | KULLANIM DOZU (TOPRAKTAN) |
SEBZELER | Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Çilek,Kavun,Karpuz, Lahana, Marul, Dereotu, Brokoli, Enginar v.b. | 200-250 ml /100L su | 0,5-1 lt/da |
MEYVE AĞAÇLARI | Taş Çekirdekliler (Kiraz- Erik-Kayısı v.b) Yumuşak Çekirdekliler (Elma- Armut v.b.) Narenciye (Portakal-Limon v.b.) Sert Kabuklular (Antep fıstığı-Ceviz-Fındık-Badem v.b.), Zeytin, Nar, Muz | 200-250 ml /100L su | 1 lt/da |
TARLA BİTKİLERİ | Tahıllar (buğday-arpa-yulaf, çeltik), Baklagiller (soya-mercimek, nohut,), Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Tütün, Patates, Pancar v.b. | 150-200 ml /100L su | 0,25-0,5 lt/da |
ITOB O.S.B. İtob Atatürk Cad.
No: 26 Menderes / İZMİR
Telefon: 0545 818 10 42 - 0545 818 10 56