GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Organik Madde | 40 |
Organik Karbon | 20 |
Toplam Azot (N) | 1,5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 2 |
Max. Nem | 20 |
pH | 6-8 |
TAVSİYE EDİLEN BİTKİ TÜRÜ | BİTKİLER | KULLANIM DOZU | SEBZELER | Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz,Kabak, Çilek, Marul, Soğan, Sarımsak | 150–200 kg/da (Sera)
100-120 kg/da (Açık alan |
MEYVE AĞAÇLARI | Erik, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne, Kızılcık, Karayemiş, Elma, Armut,Ayva, Bağ, Ceviz, Badem, Fındık, Antepfıstığı, Kestane, Dut,Karadut, Ahududu, Böğürtlen,Nar, Trabzon Hurması, İncir | 8-10 kg/ ağaç
veya
400-500 kg/da |
TARLA BİTKİLERİ | Buğday, Arpa, Çeltik, Yonca, Susam, Aspir, Mısır, Ayçiçeği, Fasulye, Nohut, Mercimek, Pamuk, Lahana, Patates, Şeker Pancarı, Havuç, Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik, Çay | 200-300 kg/da |
NARENCİYE | Portakal, Limon, Kırmızı Limon, Tatlı Limon, Turunç, Kamkat, Greyfurt (Altıntop), Mandarin, Mandalina, Şadok, Ağaç Kavunu,Laym, vb. | 8-10 kg/ ağaç
veya
400-500 kg/da |
TROPİKAL MEYVELER | Muz, Kivi, Avokado, Ananas, Mango, Guava, Ejder Meyvesi, Fejoa, Papaya, Liçi, Anona, Kakao, Hindistan Cevizi vb. | 2-3 kg/ ağaç başı veya
300-400 kg/da |
ITOB O.S.B. İtob Atatürk Cad.
No: 26 Menderes / İZMİR
Telefon: 0545 818 10 42 - 0545 818 10 56